21 aprilie 2018

Targul de Turism al Bucurestiului

0 Comentarii
TARGUL DE TURISM AL BUCURESTIULUI se va desfasura in perioada 27-29 aprilie la Sala Palatului . Astfel, cei dornici de o vacanta la munte, la mare sau in Delta Dunarii, dar si aceia care nu au optat inca pentru petrecerea concediului intr-o destinatie turistica externa au ocazia sa fie prezenti la sfarsitul lunii in Capitala pentru a beneficia de ultimele noutati in domeniul turistic.Ofertantii  vor fi : agentii de turism, companii de asigurari, inchirieri autocare, organizatii si asociatii care activeaza in domeniul turismului, hoteluri , restaurante si pensiuni si birouri regionale de promovare turistica.

Totodata, GUST DE ROMANIA aduce in fata publicului vizitator  marci inregistrate   de mancaruri si bauturi traditionale, autentice, de cosmetice si produse naturiste. Producatori autohtoni isi vor prezenta marfurile intr-o forma originala .Aveti ocazia  sa optati pentru vizionarea unor CASE DE VACANTA din lemn, in miniatura, reprezentand toate zonele etnografice. 

Toti participanti la Targ vor fi imbracati in cotume populare traditionale, marcand, astfel, prin port si prezentarea produselor, ca evenimentele se desfasoara in anul centenar. 

Va invitam sa participati la cele doua evenimente care se desfasoara concomitent la Sala Palatului din Capitala . Programul de vizitare este 10.00-18.00, de vineri pana duminica,  iar intrarea este libera.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu