27 noiembrie 2016

Festivalul concurs pentru copii si adolescenti ''Toamna...pe portativ''

0 Comentarii
Sambata 26 noiembrie si duminica 27 noiembrie, orasul Bacau va fi imbracat in culori muzicale. Invitatia este facuta de ''Carticica cu povesti'' prin festivalul concurs pentru copii si adolescenti ''Toamna...pe portativ''.

Acesta va reuni concurenti din mai multe judete ale tarii iubitori de muzica si dans, talentati, pastratori ai folclorului nostru romanesc, generatia de stelute in devenire ale muzicii usoare romanesti cu sprijinul unor sponsori ca: Hotel Decebal, Auchan Bacau, Cofetaria Story Bacau, Camara cu Leacuri, ZZIP Art Bacau, ziarului online Mega Bacau, dar si Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău, locul unde se va desfasura evenimentul.

Obiectivul festivalului este selectia şi promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii pop ; educarea sensibilităţii, promovarea actului artistic de calitate; stimularea spiritului de competiţie , a comunicării si a fair play-ului între participanţi.
Participanţi: Festivalul este deschis tuturor copiilor si adolescentilor cu varsta intre 4 si 18+ ani din gradinite, şcoli, palate/ cluburi ale copiilor (de stat sau private) atat din Romania cat si din strainatate.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu