17 noiembrie 2017

Te interesează o carieră în IT?

0 Comentarii
Te interesează o carieră în IT? Noi te provocăm să-ți antrenezi abilitățile pentru un job de viitor! Hai la SCC Tech Talents să explorezi lumea tehnologiei, iar la final poți obține un internship sau chiar un loc de muncă în cadrul companiei SCC Services Romania – Bacău!
SCC Tech Talents este organizat de Școala de Valori și SCC Services Romania și va avea loc la Bacău în perioada decembrie 2017 - ianuarie 2018.
Am creat acest program special pentru absolvenții de facultate/ master, dar te poți înscrie chiar dacă ești încă student sau masterand, iar programul îți permite să te implici în proiect.
Este suficient să ai entuziasm, curiozitate și dorință de învățare, un nivel conversațional bun de franceză sau engleză și să fii familiarizat cu tehnologia prin utilizarea unui laptop sau PC.
Noi ți-am pregătit un program complet de dezvoltare, format din:
  • Assessment Center, un modul de prezentare a proiectului și explorare a propriilor abilități și cunoștințe.
  • Ateliere de dezvoltare personală, pe teme ca: stiluri de comunicare, time management, teamwork, time pressure și rezolvarea problemelor.
  • Ateliere de hard skills, pentru a învăța despre: proceduri help desk, servere, baze de date, rețele și routere – administrare, troubleshooting.
La finalul proiectului vei primi o adeverință de practică, iar cei mai ambițioși participanți vor obține un internship sau un job în cadrul unei companii de succes din domeniul IT: SCC Services Romania – Bacău.
E foarte simplu să te înscrii! Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul până pe 3 decembrie 2017. Vino alături de noi, iar IT-ul ți se va părea o joacă de copii!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu