9 decembrie 2014

Propunerile pentru “Cel mai Activ Cetătean Băcăuan al Anului 2014” s-au încheiat

0 Comentarii
În perioada 2 – 7 decembrie vizitatorii website-ului www.bacaulactiv.ro au avut ocazia de a nominaliza „Cel mai Activ Cetățean Băcăuan al Anului 2014”, campanie organizată în cadrul proiectului “Cetățeni Activi pentru Bacău”. În total, au fost propuse nouă persoane pe care băcăuanii le apreciză pentru implicarea și devotamentul lor în interesul comunității. Începând cu această săptămână și până pe data de 16 decembrie, aceștia pot fi votați pe pagina campaniei, urmând ca pe 17 decembrie, în cadrul conferinței “Aleșii Băcăuani la Raport”, să fie decernat trofeul simbolic pentru „Cel mai Activ Cetățean Băcăuan al Anului 2014”.

Sunt prezentati în continuare lista celor nouă nominalizați și motivele pentru care băcăuanii au considerat că merită titlul de “Cel mai Activ Cetățean Băcăuan al Anului 2014”:

·         Coca Valentin Aurelian, propus pentru că „este un tânăr de perspectiva, un  familist convins fiind tată a 3 copii, un business-man în formare, un cetățean activ politic care promovează meritocrația și idealurile naționale. Este un formator de opinie în mediul în care activează și mereu informat despre tot ce se întamplă în spațiul public.” 
o   Lazăr Lucian, propus pentru că „este un dascăl dedicat, un profesor extraordinar care se implică maxim în educația elevilor, obținând numeroase rezultate de talie națională și internațională.”
·         Rotaru Mădălina, propusă pentru că „scrie cu sufletul. Pentru că se implică în acte de caritate, pentru că strânge fonduri pentru diverse proiecte. Pentru că face știri la Dream FM. Pentru că s-a gândit că pasajul CFR are nevoie de un facelift. Pentru că încă mai crede în bunătatea oamenilor. Pentru că e cea mai veselă și optimistă ființă. Pentru că e un om extraordinar.”
o   Spătariu Vasile, propus pentru că „este un tânăr care trebuie dat exemplu întregii țări, prin implicarea de care dă dovadă atât local, județean cât și național.” 

o   Ghingheș Cristian, propus că “este un model pentru generația sa și un om care a inspirat și încă inspiră mulți tineri din Bacău și nu numai. Spiritul său de inițiativă și felul în care luptă pentru anumite cauze denotă că este un cetațean în sensul adevărat al cuvântului.”

·          Iacob Mioara, propusă „Pentru că vrea, știe și face mici diamante din oamenii de mâine.”

o   Dănilă Ioan, propus pentru că „luptă de ani de zile pentru restaurarea unuia dintre cele mai importante monumente culturale ale orașului nostru – Casa “Vasile Alecsandri”[...]Ioan Dănilă este cel care a făcut numeroase campanii și demersuri către autoritățile locale, rămase însă fără răspuns din partea celor cărora nu le pasă de cultura băcăuană.”


o   Domințeanu Narcis Dorinel, propus pentru că „a înființat un ONG, Asociația Persoanelor Fizice Autorizate în Regim de Taxi și se luptă cu Primăria Bacău pentru respectarea hotărârilor Consiliului Local și a drepturilor taximetriștilor independenți.”


·         Bîrzu Ilie, propus pentru „Activitatea depusă în sprijinul cetățenilor municipiului Bacău în relația cu Primaria și alte instituții, sprijinirea unitaților de învățământ în realizarea de proiecte și programe și ajutoarele pentru persoanele nevoiașe în perioada sărbătorilor de iarnă și pascale.”

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu