23 martie 2018

Tigari de contrabanda confiscate de politisti

0 Comentarii
Poliţiştii din Bacău au confiscat 197.780 de ţigarete de contrabandă, de la doi bărbaţi, de 30 şi 38 de ani, depistaţi în trafic. Aceştia au fost reţinuţi.
La data de 17 martie, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control, pe D.N. 2, în comuna Valea Seacă, doi bărbaţi, de 30 şi 38 de ani, din judeţul Mehedinţi, care se deplasau cu un autoturism.
În urma controlului, polițiștii au depistat în interior 197.780 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.
Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău care au ridicat în vederea confiscării suma de 5480 de lei şi 100 de euro găsită asupra bărbaţilor.
Țigaretele, în valoare de 110.757 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului cu propuneri legale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu