17 martie 2018

Jandarmi bacauani in actiune

0 Comentarii
In data de 14  martie 2018, în mun. Roman, jud. Neamţîn jurul orelor 13:30,  jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, în timp ce se aflau în cadrul unei acţiuni de intervenţie şi patrulare pentru prevenirea fenomenului infracţional, au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic 112, despre faptul că o persoană de sex masculin a fost deposedată de portofel.                
Jandarmii s-au deplasat în zona indicată unde au luat legătura cu persoana vătămată, respectiv un pensionar de 85 ani din mun. Roman, jud. Neamţ, care a oferit semnalmentele făptuitorilor dar şi o descriere sumară a bunului de care a fost deposedat.
În zona imediat apropiată au fost desfăşurate activităţi specifice de căutare, care au dus la depistarea a două persoane de sex masculin cu vârstele cuprinse între 40 şi 45 ambii din mun. Roman, jud. Neamţ, asupra cărora la controlul corporal a fost găsit portofelul în cauză, şi pe care partea vătămată l-a recunoscut ca fiind al ei. Făptuitorii, ambii cu antecedente penale, au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Roman pentru continuarea verificărilor, unde li s-au întocmit documentele procedurale pentru fapta susceptibilă săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 228 din N.C.P. – furt.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu