8 decembrie 2017

Targul Cadourilor de Craciun – ROMEXPO 2017

0 Comentarii
Targul Cadourilor de Craciun va avea loc in perioada 06-10 decembrie 2017 in Centrul Expozitional Romexpo, fiind un eveniment cu intrare libera, dedicat publicului larg. Astfel, cei care nu au uitat de caracterul simbolic al darurilor de Craciun, sunt asteptati, in apropierea sarbatorilor de iarna, intr-o atmosfera festiva, la o sesiune placuta de cumparaturi.
La acest targ sunt invitati sa participe ca expozanti producatori, importatori, distribuitori de: produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, bijuterii, parfumuri, carti, promotionale, cafea, dulciuri, furnizori de servicii pentru industria de profil, reviste si publicatii de specialitate precum si decoratiuni si produse specifice sarbatorilor de iarna.
De ce sa participati la Targul Cadourilor de Craciun 2017?
  • Produsele, serviciile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate pe site-ul manifestarii si newslettere;
  • Oportunitati de vanzare a produselor pe care le expuneti, in plin sezon al sarbatorilor de iarna;
  • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio.
In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Cadourilor de Craciun, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.
Sursa: www.ccibc.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu