18 noiembrie 2017

Digi Mobil si ZTE anunta lansarea unui nou telefon compatibil cu serviciul Voce 4G

0 Comentarii
Digi Mobil si ZTE au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G (VoLTE), astfel incat abonatii Digi Mobil  beneficiaza de un nou telefon compatibil cu tehnologia voce peste 4G. Software-ul pentru acest model ce contine functionalitatea de voce peste 4G este disponibil deja, incepand cu data de 20 octombrie, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

ZTE Blade A320 este un telefon dual sim, cu display de 5 inch, procesor Qualcomm de tip quad-core la 1.1 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spatiu de stocare si slot pentru cardurile microSD si Android 7.1.1 .   Telefonul dispune de conectivitate 4G atat in banda 38 (2600 Mhz TDD) , cat si in banda 1 (2100 Mhz FDD).

Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G, fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si pana in momentul in care e apelat telefonul unui destinatar din retea, care utilizeaza tot Voce 4G, scazand sub doua secunde.  Totodata, convorbirile prin reteaua 4G au o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, este posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. Serviciul Voce 4G, precum si activarea sa sunt gratuite pentru toate abonamentele din oferta.

„ Impreuna cu cei de la ZTE, am finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G / VoLTE pentru smartphone-ul Blade A320.  Vom continua testele pentru voce 4G astfel incat sa crestem permanent ritmul de terminale compatibile cu noua generatie de servicii”– a declarat Valentin Popoviciu, vicepresedinte RCS & RDS.

„ Suntem incantati ca impreuna cu partenerul nostru Digi Mobil am incheiat testarea si validarea terminalului ZTE A320 – printre primele terminale compatibile cu serviciul VoLTE. Terminalul ZTE A320 este un terminal accesibil tuturor consumatorilor si ofera cele mai noi servicii de comunicare , precum Voce 4G. Cu siguranta ca in viitorul apropiat , impreuna cu  partenerul Digi Mobil vom aduce pe piata locala si alte terminale mobile ZTE ce vor ingloba ultimele tehnologii si servicii mobile”  - a declarat Gabriel Maranca, Head of Sales Terminals - ZTE Romania

Oferta Digi Mobil include modelul  ZTE Blade A320, care poate fi achizitionat fie  in 24 de rate fara dobanda la abonamentele Optim, cu ratele direct pe factura Digi, fie cu plata integrala la abonamentul Avantaj. Ratele se acorda prin creditul „ING Acum”, direct din magazinele Digi sau din punctele de prezenta RCS & RDS. Programul de rate este destinat tuturor clientilor Digi Mobil care se califica uzual pentru un credit de nevoi personale, in conditiile oferite de ING. Rata lunara pentru modelul ZTE Blade A320  este de doar 13 lei/luna,  TVA inclus, plus avans.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu