17 octombrie 2017

Studentiada 2017

0 Comentarii

În perioada 16-22 octombrie 2017, Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează cel mai așteptat festival studențesc: STUDENȚIADA, eveniment coordonat la nivel național de către Uniunea Națională a Studenților din România. Astfel, anul acesta se împlinesc 11 ani de la prima ediție a festivalului inițiat de UNSR, federație reprezentată în 18 centre universitare, ce însumează peste 100 de asociații studențești. În anul 2006, UNSR-ul a iniţiat STUDENŢIADA, manifestare studenţească organizată la nivel naţional, care a determinat peste 5 000 de tineri să participe, timp de o săptămână, la diverse activităţi extracurriculare. În prezent, numărul participanților la acest eveniment a ajuns la peste 20 000 de studenți.
       La nivelul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, acest festival va fi coordonat de către tinerii voluntari din cadrul Asociației Liga Studențească. În cadrul celor cinci zile studenții celor cinci facultăți, vor participa la o serie de activități cu scop educativ, cultural, sportiv și social. Anul acesta sărbătorim cea de-a unsprezecea ediție, printr-o gamă largă de acțiuni, precum: Suntem toți egali, Mișcarea Studențească, Free-Hugs, Student Talks, Seara multiculturală, diferite activități sportive, dar și printr-o campanie de informare privind combaterea accidentelor rutiere.
      Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc în cele două campusuri ale Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, LUNI, 16 octombrie, ora 10:50.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu