11 august 2017

Misiuni ale Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău în acest week-end prelungit

0 Comentarii
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura ordinea şi liniştea publică în zona de competenţă în perioada 12 - 15 august 2017.

În această perioadă, efective din cadrul unităţii vor desfăşura misiuni specifice în zona de competenţă, în zone de agrement şi pe trasee turistice, pe linia menţinerii unui climat de siguranţă pentru cetăţeni, prevenirii şi combaterii faptelor antisociale precum şi asigurării ordinii şi liniştii publice.
Jandarmii vor desfăşura acţiuni atât în mediul urban cât şi în mediul rural, fiind vizate zonele aglomerate şi intens circulate din apropierea discotecilor, restaurantelor şi cluburilor de noapte pentru a evita orice situaţie de tulburare a ordinii şi liniştii publice, astfel încât toţi cetăţenii să se bucure de acest week-end.
De asemenea jandarmii vor desfăşura acţiuni de prevenire a faptelor antisociale fiind prezenţi în mijloacele de transport în comun, acţionând pentru siguranţa călătorilor.
Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada            12 – 15.08.2017, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Bacău vor gestiona o serie de evenimente publice printre care amintim:
- asigurarea măsurilor specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural  artistice  din municipiul Tecuci cu ocazia „IARMAROCULUI MOLDOVENESC - 2017” judeţul Galaţi.
- asigurarea măsurilor specifice de protecţie a participanţilor pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural-artistice ,,Cântec, joc şi voie bună la Negreşti în bătătură” din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui.
- asigurarea ordinii publice în localităţile Săbăoani şi Nisiporeşti, judeţul Neamţ pe timpul desfăşurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea hramului localităţilor.
- asigurarea măsurilor specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S.M.S. IAŞI – F.C. DINAMO BUCUREŞTI care se va desfăşura în data de 13 august   2017, începând cu ora 20.00, stadionul de fotbal „Emil Alexandrescu” din municipiul Iaşi, judeţul Iaşi.
 - asigurarea măsurilor de ordine publică în localitatea Săuceşti, judeţul Bacău, pe timpul desfăşurării bâlciului anual „ Zilele Săuceştiului ”.
  - asigurarea ordinii publice în localităţile Ungureni şi Horgeşti, judeţul Bacău pe timpul desfăşurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea hramului localităţilor.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine şi siguranţă publică vor acţiona în scopul prevenirii şi combaterii fenomenului contravenţional şi infracţional, îndrumarea, informarea şi acordarea de asistenţă turiştilor şi persoanelor aflate în dificultate, adoptarea unor măsuri eficiente de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în zonele de agrement, pe traseele turistice. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu