16 august 2017

Jandarmi bacauani in actiune

0 Comentarii
In data de 16.08.2017, în jurul orei 11.00, doi jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău aflați în timpul liber, aflându-se în zona centrală a municipiului Bacău, au observat un bărbat care amenința cu un pistol o femeie și o lovea peste față; aceștia au intervenit imediat, l-au imobilizat și au chemat la fața locului echipa de intervenție din cadrul unității.
         În acest interval de timp victima a fugit de la fața locului, în continuare desfășurându-se activități pentru găsirea și identificarea acesteia.
         Jandarmii din cadrul echipei de intervenție l-au condus pe făptuitor la sediul unității; acesta avea asupra sa un pistol de airsoft, cu aer comprimat precum și bile de plastic.
În urma desfășurării cercetărilor și a efectuării activităților operative  specifice, pe numele bărbatului (Nelu T. de 48 de ani din municipiul Bacău) a fost întocmit dosar cu acte de constatare sub aspectul comiterii a două fapte cu caracter penal, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor; dosarul a fost predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu