24 iunie 2017

Emotii la Superlativ – Evenimentul „Și totusi ca voi sunt”

0 Comentarii
Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Dărmănești din cadrul DGASPC Bacău a organizat prima ediție a evenimentului ”ȘI TOTUȘI CA VOI SUNT”.
Un parteneriat al DGASPC Bacău cu UAT Moinești, Asociația „Sara Ștefania” Moinești, Asociația „Suflet Senin” Comănești.
Domnul primar Valentin Vieru, prezent la eveniment a declarat că se simte onorat că Municipiul Moinești găzduiește acest eveniment și l-a felicitat pe artistul Vali Mănăilă și pe întreaga echipă a DGASPC Bacău. Doamna Director General, Daniela Țîțaru, a mulțumit domnului primar pentru sprijinul acordat evenimentului și a declarat că „Moineștiul rămâne un pol important și un sprijin real pentru astfel de evenimente organizate de instituția noastră”, amintind de centrele de asistență și îngrijire din această zonă a județului. Au fost felicitați de doamna director toți cei implicați în realizarea evenimentului.
În data de 22.06.2017, ora 16.30, a avut loc vernisajul expoziției ”Vizionarele reverii” la Galeriile de artă „Geneza” din Moinești. Au fost expuse expuse lucrări în tehnica cărbunelui pe carton și tehnica desenului în tempera pe carton ale beneficiarului Mănăilă Valentin Emanuel.
Tot în aceeași zi, la ora 18.00, a fost pusă în scenă piesa de teatru „Telegramele lu` Caragiale” la Centrul Cultural „Lira” din Moinești. Reprezentația a fost susținută, sub egida „Teatrul Gâșteni”, de artiști beneficiari ai DGASPC Bacău, din centrele de la Răcăciuni, Dărmănești și Tg. Ocna.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu