23 aprilie 2017

Bacau Fest – Monodrame

0 Comentarii
Teatrul Municipal Bacovia organizeaza in perioada 21-26 aprilie 2017 cea de-a XXIII editie a Festivalului International al Recitalurilor Dramatice Bacau Fest – Monodrame.
Bacau Fest – Monodrame revine in haine noi, in primavara lui 2017. Acest concurs este rezervat unui singur actor care, in scena, isi va dovedi capacitatea de a impleti varii mijloace de expresie (text, miscare, teatru-dans, animatie etc) pentru a oferi spectacole complexe, de referinta pentru scenele romanesti si straine.
Prestatiile din concurs vor fi evaluate de un juriu alcatuit din prefesionisti ai artelor spectacolului, juriu care va acorda un singur premiu, trofeul Bacau Fest – Monodrame.
Acestui premiu i se vor adauga Premiul onorific „STEFAN IORDACHE”, acordat de elevi din liceele Municipiului Bacau, si Premiul „Actori pentru Actor” – DINU APETREI, acordat de actorii din Teatrul Municipal “Bacovia” din Bacau.

PRETURI

Abonamente: 150 lei / 75 lei (pret redus pensionari)
Un astfel de abonament permite accesul la toate Recitalurile Extraordinare.
Recital Extraordinar: 35 lei (loja), 30 lei (pret intreg), 15lei (pensionari), 8 lei (elevi si studenti)
Recitaluri in concurs: 10 lei
„O mie de motive”: 50 lei (pret intreg), 25 lei (pensionari), 15 lei (elevi si studenti).
Biletele se gasesc la Agentia de Bilete a Teatrului Municipal “Bacovia”, situata in dreapta intrarii principale in teatru.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu