28 septembrie 2016

Placintele bunicilor

0 Comentarii
Şi în acest an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului Bacău organizează cu mare drag, în parteneriat cu Primăria Orașului Tîrgu Ocna, cea de a-IV-a ediție a celor două concursuri intitulate sugestiv  “ PLĂCINTELE BUNICILOR ”  respectiv  “ BICICLETA, PRIETENA VARSTEI a–III-a ” ce ne vor purta cu gândul la copilărie, la aromele minunate pe care le purtăm în suflet toată viața, dar ne vor arăta și faptul că a fi vârstnic poate fi sinonim cu a fi activ.
Cu  acest  prilej ne vom aduna, tineri şi vârstnici,  în data de 29 septembrie 2016 începând cu ora 1300, în  centrul orașului  Tîrgu Ocna ( pe pietonalul străzii Victoriei), astfel încat să  sărbatorim  ziua  de 1 Octombrie - ” Ziua Internaţională dedicată persoanelor vârstnice ” , acele fiinţe speciale fără de care viaţa ar fi mai tristă şi fară amintiri.
Plăcintele vor fi făcute după rețete numai de concurenți știute, acestea fiind aduse de bunicuțe și bunici din cartierele orașului Tg. Ocna, Bacău dar și din centrele rezidențiale pentru vârstnici, publice sau private, iar la întrecerea sportivă vor putea participa toti vârstnicii pasionaţi de mişcare în aer liber şi de mersul pe bicicletă. Participarea le va fi rasplătită de organizatori cu premii și diplome.
Premiile pentru efortul participanţilor vor fi acordate de un juriu, format din reprezentanti ai autoritatilor, organizatorilor, ai vârstnicilor și ai nepoților.
În acest an, la eveniment vor fi prezenți și reprezentanți ai “ Uniunii Generale a Pensionarilor ” din județul Bacău, susținând un moment artistic.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu