28 septembrie 2016

Concert AZIS in Romania

0 Comentarii
Azis, unul dintre cei mai populari si controversati cantareti din Balcani, a carui faima a depasit insa granitele acestei zone, asezat de publicatia „New York Times” alaturi de artisti precum David Bowie si Justin Bieber, comparat adesea la aparitiile excentrice cu Lady Gaga, cantaretul de origine bulgara cu cea mai mare notorietate in tara sa, va concerta pentru prima data in Romania, pe 6 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta.
Controversat datorita extravagantelor sale aparitii pe scena, de la atitudinea cu conotatii sexuale explicite prin care nu isi ascunde preferinta pentru barbati si pana la vestimentatia sa, Azis a reusit sa devina popular in lumea intreaga datorita mix-ului inedit pe care-l reprezinta muzica sa si modului in care o pune-n scena. Cel mai cautat nume pe Google, in Bulgaria, in 2015, Azis a reusit sa atraga atentia prin compozitiile sale muzicale, astfel incat ultimul sau videoclip, „Habibi”, a avut aproape 40 de milioane de vizualizari pe YouTube.

          In luna martie a acestui an, Azis a intrat „pe lista scurta” a celor 25 de cantareti care, potrivit publicatiei „New York Times”, indica trendurile si directiile viitoare de orientare ale muzicii. Astfel, piesa „Habibi” a lui Azis s-a aflat in compania unor cantece apartinand unor artisti celebri, precum David Bowie sau Justin Bieber. Faptul ca o publicatie precum „New York Times” include in lista pieselor care vor da directia de orientare a lumii muzicale si un cantec apartinand unui gen muzical specific (muzica tiganeasca) si unui artist din Europa de Est demonstreaza si cat de mult s-a schimbat perceptia asupra acestei zone a muzicii, insa evidentiaza si popularitatea de care se bucura cantaretul de origine bulgara la nivel mondial. „Publicitatea de care m-am bucurat si eu si piesa Habibi m-a incurajat intr-un fel in care nu cred sa o fi trait vreun alt cantaret din Europa” spune Azis. „E un lucru notabil faptul ca sunt singurul cantaret din aceasta lista care nu canta in limba engleza” subliniaza Azis.
Cat despre orientarea sa homosexuala si faptul ca pe scena sau in videoclipurile sale nu a ascuns niciodata faptul ca prefera barbatii, cantaretul ofera urmatoarea explicatie: „Poate ca motivul pentru care ma aflu pe aceasta planeta este de a-i ajuta pe oameni sa nu se teama sa fie diferiti, sa nu se ascunda si sa mearga cu capul sus” mai spune artistul.
          Pe 6 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta, publicul romanesc iubitor al acestui gen de muzica il poate vedea si asculta live in premiera la noi in tara pe Azis, cantaretul din Balcani care a reusit sa duca muzica tiganeasca tocmai la New York. 

Pret bilet: intre 150-300 lei
Sursa: www.eventim.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu